Fiesta Mexicana Themafeest


Mexicaanse show “Viva Mexico Entertainment” - muziek en dans


“Señores y Señorita’s, doe mee met Margarita's en Fajita’s!” Veel Margarita’s, een beetje zout en limoen, livemuziek, mooie danseressen…: u zult gegarandeerd "Viva Mexico!"
uitroepen tijdens de avond! Het is feest! Eén Tequila, Twee Tequila’s, Drie Tequila’s, Vier. ... wie telt nog de tequila’s? Je hoeft niet flink ten zuiden van onze grens te gaan voor een Fiësta! Grijp je sombrero's, de Fajita’s, Margarita’s en meer! Kom, en schud je maracas op het ritme van ons“Viva Mexico” themafeest!

De Viva Mexico Entertainment -show bestaat uit 2 muzikanten en 2 danseressen. Prijzen van de show vindt u hier: (onder act 4, Mexicaanse show Viva Mexico (http://thema-feest-mexicaans.nl) Dit themafeest kan worden uitgebreid met decoratie, cocktails en meer dansers/muzikanten. Kijk op onze prijzenpagina, of neem contact met ons op!

Ontvangst van de gasten op de Mexicaanse Fiësta:

Dan begint het plezier al bij de voordeur! Wij begroeten uw gasten met een Mariachi-duo (heerlijke livemuziek) en 2 danseressen die Tequila uitdelen (door u of door ons verzorgd). Voor de ontvangst zijn de mogelijkheden eindeloos. Kijk hier op de pagina van onze ontvangstacts voor inspiratie (mexicaanse-live-muziek.be). Uw gasten kunnen ook op de foto als ‘onderdeel’ van de Mariachiband, dus selfies maken als Mariachi (m/v).

Ons Mariachi-duo, in prachtige Mariachi kostuums, bouwt langzaam de muziek op: van rustige muziek tot zeer dansbare nummers, waar je niet stil bij kan blijven staan.
Onze Mexicaanse danseressen wisselen steeds van kleding en dansen prachtige dansen uit de verschillende streken van Mexico (Jalisco, Chiapas, Veracruz, enz.). Zie hier meer informatie over de dansen: mexicaans-dans.nl
Onze danseressen voeren een prachtige show op, maar zij zorgen ook voor de nodige interactie met het publiek! In overleg kunnen wij (zonder extra kosten) een workshop Mexicaanse dans, de Macarena, de Mexicaanse hoedendans, een Tequila-wedstrijd of de workshop “Macho Man” voor u organiseren! Laat ons weten wat u het leukste vindt!

Na deze Fiësta heb je gegarandeerd behoefte aan een Siësta!
Alle Mexicaanse acts op een rij
Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
“Cinco de mayo”-themafeest, een compleet themafeest
Mariachi serenade –een kort optreden
Dansers en danseressen
Eten en drinken, een Mexicaanse foodtruck
Decoratie en piñatas voor uw feest
Video’s van Mexicaanse muziek en dans
Foto’s van vorige feesten
Azteka, Maya, Inca shows


Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
Fiesta Mexicana Themafeest Fiesta Mexicana Themafeest

Fiesta Mexicana Themafeest Fiesta Mexicana Themafeest

Fiesta Mexicana Themafeest Fiesta Mexicana Themafeest

Fiesta Mexicana Themafeest Mariachi muziek Mexicaanse Live muziek
Fiesta Mexicana Themafeest
Fiesta Mexicana Themafeest Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Fiesta Mexicana Themafeest
Fiesta Mexicana Themafeest Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Fiesta Mexicana Themafeest
Fiesta Mexicana Themafeest Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse feest
Fiesta Mexicana Themafeest

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige Mariachi livemuziek, met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is… altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de Mariachi’s uit het zonnige Mexico!
Vanaf één muzikant in een traditioneel Mexicaans kostuum tot een complete band, met alles erop en eraan!
U kunt kiezen: onze klassieke Mariachi groep, Mariaci del Caribe, een groep Mariachi vrouwen, Mariachi Mujer, of de “Pink Mariachi” ©, al dan niet vergezeld van danseressen.
Geschikt voor avondvullende optredens, maar ook voor een Mariachi serenade; voor kleine en grote feesten, voor parades en promoties in winkelcentra!


Mexicaanse danseressen voor allerlei Mexicaanse dansshows
Geniet van dans uit de verschillende windstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco, enz. Allemaal met hun bijzondere kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van één tot 20 danseressen. Door de mooie choreografieën en originele kostuums is onze dansgroep écht een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops op feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!


Maya, Inka en Azteka dansers en muzikanten
Spaanse dansen uit vroeger tijden zijn een uniek spektakel! Stelt u zich eens voor: op uw feest of evenement een ontvangst door Maya-koningen en -krijgers, tevens muzikanten, en later een spectaculaire Maya vuurdansshow, Inca-danseressen; kortom een mysterieus spektakel, met de mooiste kostuums. Een waar Zuid-Amerikaans indianenfeest! Ook voor een meet-and-greet met slangen en indianen! Optredens en foto’s met bijzondere rimboeslangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink Mariachi’s ©
“Pink Mariachi’s” is een Mariachi-duo dat bestaat uit Mariana Castellanos en Laura Rivas. Zij spelen 1 x 30 min. muziek (akoestisch of versterkt) en dansen 2 x 10 min. diverse Mexicaanse dansen (Jalisco, Veracruz en andere dansen op verzoek). Dit veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings en alle andere thema's met een ‘roze’ tintje zoals een "Pink Party".

Mexicaans eten en drinken
Onze Mexicaanse cateringservice is erg flexibel en bijna aan elk budget aan te passen. Voor simpele koude of warme hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner staan wij tot uw beschikking met onze leuke, originele foodtruck. Originele Mexicaanse catering vindt u bij ons! Van nacho’s met guacamole en taco's en fajita's (de Nederlandse favorieten) tot tamale’s en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van een foodtruck tot een compleet Mexicaans pleintje met slingers en gezellige muziek, u kunt op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Bent u op zoek naar leuke, authentieke decoratie, kledingverhuur, piñatas (op bestelling alle soorten en maten mogelijk), poncho's, sarape's en Calavera’s? Vraag bij ons een offerte aan, want vanaf 5 acts is de decoratie gratis!

Ga naar onze "prijzenpagina" voor meer informatie over de prijzen en de samen te stellen pakketten: thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze pagina "vorige feesten; foto’s en referenties" om foto’s van vorige feesten te zien: themafeest-mexico.nl
Bewonder onze video’s op onze videopagina: http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina: Alle Mexicaanse acts op rij - mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
Contact vanuit Nederland

Tel: 0320 769037
Mobiel: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands

Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com


BETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Fiesta Mexicana Themafeest Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Fiesta Mexicana Themafeest
Fiesta Mexicana Themafeest Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Fiesta Mexicana Themafeest
Fiesta Mexicana Themafeest Pink Mariachi Mexicaanse zangeres
Fiesta Mexicana Themafeest
Fiesta Mexicana Themafeest Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Fiesta Mexicana Themafeest
Fiesta Mexicana Themafeest Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los muertos
Fiesta Mexicana Themafeest

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Fiesta Mexicana Themafeest
Fiesta Mexicana Themafeest

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Kessel (Noord-Brabant) Kesseleik Kesteren Ketelhaven Kethel Keutenberg Kibbelveen Kiel-Windeweer Kijkduin Kijkuit Kilder Kimswerd Kinderdijk Kinnum Klaaswaal Klarenbeek Klazienaveen Klein Bedaf Klein Dochteren Klein Haasdal Kleine Koolwijk Klein Zundert Klein Ulsda Kleingenhout Kleine Huisjes Kleverskerke Klijndijk Klimmen Kloetinge Kloosterburen Kloosterdijk Kloosterhaar Klooster-Lidlum Kloosterzande Klundert Knegsel Kockengen Koedijk Koekange Koewacht Kogerpolder Kolderveen Kolderveense Bovenboer Kolderwolde Kolham Kolhorn Kollum Kollumerpomp Kollumerzwaag Kommerzijl Koningsbosch Koningslust Koog aan de Zaan Koolwijk (Oss) Koolwijk (Vlist) Kootstertille Kootwijk Kootwijkerbroek Kornhorn Kornwerderzand Kortehemmen Kortenhoef Kortgene Kostverloren (Groningen) Kostverloren (Reiderland) Kotten Koudekerk aan den Rijn Koudekerke Koudum Koufurderigge Krabbendam Krabbendijke Krachtighuizen Kraggenburg Kralendijk Kranenburg Kreileroord Krewerd

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.